مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 02:502023-04-28بين الملل

خشاب این خشونت قبلا پر شده است؟/باکو و ابوظبی مواظب هزینه های دام تل آویو باشند/مثلث تنش زدایی


چرا تورم در اقتصاد ایران، میل به کاهش ندارد؟، سیر ادامه دار سفر های رییسی به خوزستان، سناتور های آمریکایی به دنبال توقیف نفتکش های ایرانی، معمای پیچیده انتخابات در آنکارا، - به گزارش تابناک روزنامه های امروز شنبه نهم اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که نبرد بندر ها درخاورمیانه، بیانیه وزارت اطلاعات درباره حوادث مربوط به مدارس، ایران در میان 10 غول علم و فناوری و عبور از استیضاح با شاسی بلند؟! در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم:  خشاب این خشونت قبلا پر شده است؟ محمدعلی وکیلی طی یادداشتی در شماره امروز ابتکار با عنوان خشاب این خشونت قبلا پر شده است؟ نوشت: ترور آیت الله سلیمانی در بابلسر چهره دیگری از خشونت و جهالت به نمایش گذاشت.

آیت الله سلیمانی جزو روحانیون معتدل و باگرایش به مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی و دارای خصلت مردمی بود.

مطابق روایت رسمی قاتل هیچ گونه شناختی نسبت به ایشان نداشته و جهت تخلیه عصبانیتش نسبت به وضعیت موجود وتحت تاثیرتبلیغات دست به چنین جنایتی زده است.

گویا تاوانِ گناه آهنگرِ بلخی را مسگرِ شوشتری پرداخت کرده است! اگر فرض را بر صحت چنین روایتی بگذاریم باید آژیر های خطر را به صدا درآورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خشاب این خشونت قبلا پر شده است؟/باکو و ابوظبی مواظب هزینه های دام تل آویو باشند/مثلث تنش زدایی

خشاب این خشونت قبلا پر شده است؟/باکو و ابوظبی مواظب هزینه های دام تل آویو باشند/مثلث تنش زدایی