مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 اردیبهشت 1402 ساعت 00:552023-04-28اقتصادي

اشتغال بیش از 3 هزار نفر در معادن فعال کردستان/ صدور 129 فقره پروانه اکتشاف در استان


معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر 3 هزار و 132 نفر در معادن استان مشغول به کار هستند و این حوزه ظرفیت اشتغالزایی چندین هزار نفر دیگر را دارد.

- مهدی سیفی باغی خانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: طبق آخرین آمار موجود در حال حاضر 129 فقره پروانه اکتشاف در استان کردستان صادر شده است.

وی با اشاره به وجود 356 معدن پروانه دار در سطح استان کردستان، افزود: در موضوع اشتغال در معادن کردستان در حال حاضر 3 هزار و 132 نفر مشغول فعالیت هستند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در بحث مجوزهای معدنی گروه یک معادن ماسه، سنگ لاشه، خاک رس و غیره نزدیک به 193 معدن دارای مجوز بهره برداری هستند.

سیفی باغی با اشاره به اینکه در گروه معادن سنگ های تزیینی و نما 30 مجوز فعال در استان کردستان وجود دارد،  یادآور شد: در حال حاضر 26 معدن طلا، منگنز و آهن در سطح کردستان فعالیت دارند که با احتساب معادن غیرفعال جمع کامل این معادن در این استان 33 مورد است.

وی با اشاره به اینکه 18 گونه معدنی در استان کردستان وجود دارد، اظهار داشت: از تعداد مجوزهای صادر شده 192 مورد سنگ لاشه، 30 مورد آهن، باریت 4 مورد و مرمریت 40 مورد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال بیش از 3 هزار نفر در معادن فعال کردستان/ صدور 129 فقره پروانه اکتشاف در استان

اشتغال بیش از 3 هزار نفر در معادن فعال کردستان/ صدور 129 فقره پروانه اکتشاف در استان