مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اردیبهشت 1402 ساعت 13:562023-04-28اجتماعي

بهره برداری از بیش از 2 هزار مدرسه تا مهر/ سرانه 5.22 مترمربع فضای آموزشی در کشور


به گزارش خبرگزاری فارس از ایذه ،حمید رضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، امروز در حاشیه بازدید از فضاهای آموزشی در شهرستان دزپارت اظهار کرد: شهرستان دزپارت با چالش های مختلفی مواجه است و مسیرهای روستاهای این شهرستان به دلیل آبگیری سد کارون دچار مشکل شده اند به همین دلیل ساخت و ساز مدرسه در روستاهای این شهرستان بسیار سخت است.

وی گفت: با توجه به برنامه ریزی هایی که در حال انجام است مدارس سنگی این شهرستان تا پایان سال مالی 1403 ساماندهی می شود و تکمیل پروژه های نیمه تمام این منطقه با کمک خیران در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: راه اندازی هنرستان های فنی و حرفه ای و آموزش صنعت گردشگری به جوانان می تواند در ایجاد اشتغال اهالی این منطقه اثر گذار باشد.

خان محمدی ادامه داد: یکی از محورهای برنامه وزارت آموزش و پروش بحث توجه به عدالت است که برای به هدف رسیدن این موضوع قرارگاهی در وزارت آموزش و پرورش به عنوان قرارگاه عدالت تربیتی تشکیل شد که نقش این قرارگاه به عنوان یک تسهیل گر در ارکان وزاتخانه در نقاط کم برخوردار و محروم استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه 640 گروه جهادی فعال در سامانه این قرارگاه ثبت اطلاعات کرده اند اظهار داشت: این قرارگاه طرح شهید عجمیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از بیش از 2 هزار مدرسه تا مهر/ سرانه 5.22 مترمربع فضای آموزشی در کشور

بهره برداری از بیش از 2 هزار مدرسه تا مهر/ سرانه 5.22 مترمربع فضای آموزشی در کشور