مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 13:452023-04-27اقتصادي

عزم جدی برای دائمی کردن قرارداد در کارهای مستمر


یک کارشناس حوزه کار اصلاح تبصره دو ماده 7 قانون کار را نیازمند عزم و اراده جدی دانست و تاکید کرد: امنیت شغلی را باید در ایجاد شرایط اقتصادی مناسب، - یک کارشناس حوزه کار اصلاح تبصره دو ماده 7 قانون کار را نیازمند عزم و اراده جدی دانست و تاکید کرد: امنیت شغلی را باید در ایجاد شرایط اقتصادی مناسب، توسعه بازار کار و افزایش ظرفیت ها فراهم کنیم.

حمید حاج اسماعیلی در گفت وگو با ایسنا با تبریک هفته کارگر به کارگران کشور، امنیت شغلی را از مهم ترین دغدغه های جامعه کار و تولید عنوان کرد و گفت: بحث قراردادهای کار یکی از معضلات جدی در جامعه کارگری است و به دلیل رواج گسترده قراردادهای موقت در سال های اخیر امنیت شغلی کارگران تحت تاثیر قرار گرفته است.

قبلاً بیشتر قراردادها رسمی بود و اکنون بیش از 95 درصد کارگران با قراردادهای موقت یک ساله و یا کمتر از آن مشغول کار هستند.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی هم کارفرما این امکان را دارد که قرارداد نیروی کار را تمدید نکند و هم شرایط اقتصادی ممکن است وضعیتی را برای کارگران ایجاد کند که کارشان را به دلایل مختلف از جمله بازار کار از دست بدهند لذا قرارداد کار موضوع جدی و مهمی است زیرا علاوه بر آنکه امنیت شغلی و معیشت کارگران تحت تاثیر قرار می گیرد، بحث بیمه و بازنشستگی و درمان آنها هم دچار مشکل می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عزم جدی برای دائمی کردن قرارداد در کارهای مستمر

عزم جدی برای دائمی کردن قرارداد در کارهای مستمر