مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اردیبهشت 1402 ساعت 10:352023-04-27سياسي

ایجاد 50 هزار شغل با صندوق های قرض الحسنه در کشور


رییس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به تشکیل 29 هزار صندوق قرض الحسنه اشتغال زا گفت: این صندوق ها سال قبل 50 هزار فرصت شغلی ایجاد کردند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سردار محمد زهرایی صبح پنجشنبه در حاشیه رزمایش گروه های جهادی بسیج کارگری با محوریت سپاه کربلا در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تسلیت شهادت آیت الله سلیمانی، با اشاره به روز قشر بسیج کارگری، گفت: دوم اردیبهشت شهادت شهید برونسی که به نام روز کارگر نام گرفته است، توصیه می شود که جوانان زندگی نامه این شهید بزرگوار را مطالعه بفرمایند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان این مطلب که سازمان بسیج مستضعفین حلقه میانی بین حاکمیت و مردم است و در راستای بسیج کنندگی مردم رزمایش های عمومی و تخصصی تدارک دیده است، افزود: رزمایش عمومی شامل جهادگران فاطمی است که در هر سال عام گروه های جهادی، در نقاط مختلف کشور 12 نوع خدمت انجام می دهند.

سردار زهرایی به برگزاری رزمایش های تخصصی هم اشاره و اضافه کرد: رزمایش های تخصصی مخصوص اقشار در راستای تحقق شعار سال صورت می گیرد که امسال با توجه به شعار سال بسیج کارگری این رزمایش را برگزار کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با اعلام اینکه بیش از 3 هزار پایگاه بسیج کارگری در کشور وجود دارد، ادامه داد: در هر پایگاه یک گروه جهادی تشکیل شده است و بسی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد 50 هزار شغل با صندوق های قرض الحسنه در کشور

ایجاد 50 هزار شغل با صندوق های قرض الحسنه در کشور