مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 22:162023-04-26ورزشي

حذف فوق العاده ویژه معلمان هیچ توجیه منطقی ندارد/ اختیارات ادارات کل آموزش و پرورش افزایش یابد


نایب رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت:حذف فوق العاده ویژه معلمان هیچ توجیه منطقی ندارد و این حق باید برای معلمان و فرهنگیان اعمال شود.

- ایسنا/خوزستان نایب رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت:حذف فوق العاده ویژه معلمان هیچ توجیه منطقی ندارد و این حق باید برای معلمان و فرهنگیان اعمال شود.

سید محمد مولوی امروز (6 اردیبهشت ماه) در اجلاس روسای آموزش و پرورش خوزستان، اظهار کرد: از سند تحول بنیادین و زیر نظام های آن در دستگاه های حاکمیتی فهم مشترک وجود ندارد و عدم فهم مشترک اولین گلوگاه در رفع مشکلات آموزش و پرورش است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه 177هزار ساعت غیرموظف در آموزش و پرورش خوزستان وجود دارد، افزود: سرانه ورزشی در آموزش و پرورش باید ارتقاء جدی پیدا کند و این نیازمند تزریق سرمایه و نیروی انسانی کاردان به آموزش و پرورش است.

مولوی با تاکید بر اینکه وزیر سابق آموزش و پرورش اقدماتی ارزشمندی در زمینه تحقق رتبه بندی انجام داد، گفت: آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند مشکلات انباشته را رفع کند و باید همه به کمک بیایند.

نایب رییس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شورای آموزش و پرورش باید برای استانداران و فرمانداران جدی شود این موضوع باید از وزیر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف فوق العاده ویژه معلمان هیچ توجیه منطقی ندارد/ اختیارات ادارات کل آموزش و پرورش افزایش یابد

حذف فوق العاده ویژه معلمان هیچ توجیه منطقی ندارد/ اختیارات ادارات کل آموزش و پرورش افزایش یابد