مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 12:202023-04-26اقتصادي

ساخت واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان آغاز شد


با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عملیات احداث واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان آغاز شد.

- امروز 6 اردیبهشت ماه با حضور سید صولت مرتضوی وزیر کار، عملیات احداث واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان با اعتباری بیش از 72 هزار میلیون ریال آغاز شد.

به گزارش ایسنا، مرتضوی در آیین آغاز عملیات احداث واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان اظهار کرد: با بهره برداری از این واحد صنعتی تا سه ماه آینده، روزانه 30 تن به ظرفیت تولید کلر در پتروشیمی آبادان افزوده خواهد شد و تولید در این واحد صنعتی به 80 تن در روز خواهد رسید.

وی افزود: با بهره برداری از این واحد، سودآوری سالانه پتروشیمی آبادان به یک هزار و 732 میلیارد ریال می رسد و همچنین به بحث اشتغالزایی کمک بسیار خوبی خواهد کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت واحدهای پایین دستی با افزایش توان تزریق خوراک از اهداف احداث این طرح است و همچنین به خودکفایی در تولید نیز کمک خواهد کرد.

مرتضوی ادامه داد: از اهداف دیگر اجرای این طرح می توان به پاسخگویی به نیازهای کشور، رقابت با سایر تولیدکنندگان و افزایش صادرات با توجه به افزایش خلوص محصول اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این طرح، بهای تمام شده تولید کاهش خواهد یافت و همچنین نیاز به خرید EDC برای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان آغاز شد

ساخت واحد تبخیر کلر مایع پتروشیمی آبادان آغاز شد