مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 11:052023-04-26اقتصادي

171 کیلومتر راه روستایی لرستان بهسازی و آسفالت شدند


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان گفت: 171 کیلومتر از راه روستایی استان بهسازی و آسفالت شدند.

- ایسنا/لرستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان گفت: 171 کیلومتر از راه روستایی استان بهسازی و آسفالت شدند.

مرتضی شیروانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در برخی از مناطق لرستان نیاز به احداث زیرگذر داریم به عنوان نمونه در پادگان مهندسی بروجرد کاری انجام شده و 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه زیرگذر رازان در حال انجام و 85 درصد پیشرفت فیزکی دارد، ادامه داد: در کشتارگاه بروجرد نیز پروژه در حال اجراست و این سه پروژه تا پایان تیرماه امسال به مرحله بهره برداری خواهند رسید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان اضافه کرد: واریانت شرشره در مسیر کوهدشت، یکی از محورهای پرحادثه محسوب می شود و اقداماتی برای ایمن سازی آن در حال انجام است.

شیروانی با بیان اینکه با پیگیری های انجام شده در سال گذشته توانستیم 400 میلیارد تومان مصوبه بگیریم و 668 میلیارد تومان قرارداد منعقد کردیم، تصریح کرد: امسال برنامه داریم دو برابر این اعتبار را برای لرستان جذب کنیم.

وی در ادامه یکی از کارهای مهم و اساسی را توسعه و رشد روستاهای استان عنوان کرد و با بیان اینکه توجه به مناطق گردشگری ضروری است، اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار ساخت ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

171 کیلومتر راه روستایی لرستان بهسازی و آسفالت شدند

171 کیلومتر راه روستایی لرستان بهسازی و آسفالت شدند