مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 ساعت 09:202023-04-26اقتصادي

محکومیت 8 متهم که 41 میلیون یورو به جیب زدند/ تخلفاتی که در قالب صادرکننده انجام شد


احکام قطعی هشت متهم پرونده تخلف در تعهدات ارزی صادر کنندگان در استان بوشهر صادر شد.

- اسحاق شهبازی بازرس کل استان بوشهر در گفت وگو با خبرنگار فارس در بوشهر با بیان اینکه برخورد قاطع با تخلفات اقتصادی در اولویت برنامه ها قرار دارد اظهار کرد: در راستای تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید اداره کل بازرسی استان بوشهر توجه ویژه ای به درخواست ها و شکایت های مرتبط با تولید دارد.

وی طرح حمایت از سرمایه گذاری و تولید را یکی از اولویت های مهم این سازمان دانست و بیان کرد: در این راستا در رسیدگی به شکایات و رفع مشکلات اقتصادی و سرمایه گذاری در اداره کل بازرسی استان بوشهر خارج از نوبت رسیدگی می شود.

بازرس کل استان بوشهر با اشاره به صدور احکام متهمان تخلفات تعهدات ارزی خاطر نشان کرد: با توجه به کشف عدم تعهدات ارزی ناشی از عدم برگشت ارز حاصل از صادرات توسط برخی اشخاص در سال 1401 پرونده متهمان این حوزه پیگیری و منجر به صدور رای قطعی گردید.

وی ادامه داد: در این راستا تعداد هشت متهم که به اتهام عدم ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان تحت تعقیب قرار داشتند با برگزاری جلسات متعدد و همکاری تعزیرات حکومتی در نهایت به برگشت بیش از 41 میلیون یورو به سیستم اقتصادی کشور و تعلیق کارت بازرگانی به مدت یکسال محکوم شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 8 متهم که 41 میلیون یورو به جیب زدند/ تخلفاتی که در قالب صادرکننده انجام شد

محکومیت 8 متهم که 41 میلیون یورو به جیب زدند/ تخلفاتی که در قالب صادرکننده انجام شد