مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 13:552023-04-25ورزشي

هیات ورزش های دریایی و ساحلی در کرمانشاه تشکیل شد


معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، از تشکیل هیات ورزش های دریایی و ساحلی در کرمانشاه خبر داد.

- هیات "ورزش های دریایی و ساحلی" در کرمانشاه تشکیل شد ایسنا/کرمانشاه معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، از تشکیل هیات ورزش های دریایی و ساحلی در کرمانشاه خبر داد.

فرهمند سال افزون در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به ایجاد سه فدراسیون جدید در سال گذشته، اظهار کرد: آمادگی جسمانی، بادبانی و ورزش های دریایی و ساحلی سه فدراسیونی هستند که سال گذشته تشکیل شدند.

وی ادامه داد: پس از تشکیل این فدراسیون ها، باید هیات های استانی آنها هم تشکیل می شد که در کرمانشاه هیات آمادگی جسمانی از سال گذشته کار خود را با انتصاب امیر حیرتی به عنوان سرپرست آن آغاز کرده است.

معاون ورزش و جوانان استان اضافه کرد: مقدمات برگزاری انتخابات این هیات در کرمانشاه آماده شده و منتظر اعلام یک زمان از سوی فدراسیون برای برگزاری مجمع انتخابات آن هستیم.

وی تصریح کرد: برای تشکیل هیات بادبانی هم یک سرپرست را به فدراسیون مربوطه معرفی کرده ایم و منتظر تایید فدراسیون هستیم تا این هیات هم در استان تشکیل شود.

سال افزون در ادامه از تشکیل هیات ورزش های دریایی و ساحلی در استان هم طی روزهای گذشته خبرداد و گفت: بهمن اختیاری به عنوان سرپرست این هیات ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیات ورزش های دریایی و ساحلی در کرمانشاه تشکیل شد

هیات ورزش های دریایی و ساحلی در کرمانشاه تشکیل شد