مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1402 ساعت 08:502023-04-25سياسي

اجازه شکل گیری سراوانی دیگر در جنوب گیلان را نمی دهیم


امام جمعه رستم آباد با اشاره به شایعه انتقال زباله سراوان به جنوب گیلان گفت: اجازه نخواهیم داد سراوان دیگری در جنوب گیلان شکل بگیرد.

- حجت الاسلام حسین مالکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مسئولان و مدیرانی که در راستای مدیریت پسماند سراوان ترک فعل کردند باید پاسخگو باشند، اظهار کرد: کوتاهی های صورت گرفته در مدیریت و ساماندهی پسماند گیلان و لندفیل سراوان پذیرفته نیست.

وی با اشاره به کوتاهی های صورت گرفته در ماجرای پسماند سراوان، افزود: مدیران متخلف و مقصر در ماجرای پسماند سراوان باید در دادگاه محاکمه شوند.

مسئله پسماند یک فرصت است تا تهدید امام جمعه رستم آباد با بیان اینکه زباله طلای کثیف و بسیار با ارزش است، گفت: همانطور که نفت طلای سیاه و ارزشمند است و کاربرد فراوان دارد زباله هم به عنوان طلای اثرگذار تلقی می شود.

حجت الاسلام مالکی با بیان اینکه مسئله پسماند یک فرصت است تا تهدید، اضافه کرد: در مسئله پسماند باید مدیریت بهینه و بهسازی باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه زباله منافع زیادی به همراه دارد، افزود: بهره برداری اصولی از این طلای کثیف، زباله را از تهدید به فرصت تبدیل می کند.

امام جمعه رستم آباد با تاکید بر استفاده کاربردی و علمی از زباله، بیان کرد: تولید محصولات جدید از زباله با استفاده از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجازه شکل گیری سراوانی دیگر در جنوب گیلان را نمی دهیم

اجازه شکل گیری سراوانی دیگر در جنوب گیلان را نمی دهیم