مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1402 ساعت 11:152023-04-24اقتصادي

اولتیماتوم فرزین به بانک های ناتراز/ تا شهریور ناترازی رفع نشود بانک منحل می شود


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، رییس کل این بانک در دیدار دوره ای خود با مدیران عامل بانک ها بر ضرورت کنترل اضافه برداشت بانک ها تأکید کرد و گفت: - رییس کل بانک مرکزی از مهلت شش ماهه این بانک به بانک های ناتراز (تا شهریورماه) برای اصلاح اضافه برداشت هایشان خبر داد و تأکید کرد: اجرای دقیق و مؤثر سیاست پولی به منظور کنترل نقدینگی و تورم با وجود بانک های ناتراز امکان پذیر نیست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، رییس کل این بانک در دیدار دوره ای خود با مدیران عامل بانک ها بر ضرورت کنترل اضافه برداشت بانک ها تأکید کرد و گفت: حجم اضافه برداشت برخی بانک ها از بانک مرکزی قطعاً قابل قبول نیست و بانک های ناتراز در این زمینه برای تعیین تکلیف، حتماً مشمول قاعده و فرایند گزیر خواهند شد.

فرزین ادامه داد: همان طور که بار ها تأکید کرده ام این میزان اضافه برداشت، عمدتاً ناشی از وضعیت و عملکرد چند بانک مشخص بوده است و طبعاً در این شرایط که بخشی از شبکه بانکی کشور، ناتراز است نمی توان سیاست های کنترل تورم را به درستی و به صورت مؤثر در کشور اجرایی کرد.

رییس کل بانک مرکزی در ادامه از فرصت شش ماهه بانک مرکزی به برخی بانک های ناتراز (تا شهریورماه) برای اصلاح اضافه برداش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولتیماتوم فرزین به بانک های ناتراز/ تا شهریور ناترازی رفع نشود بانک منحل می شود

اولتیماتوم فرزین به بانک های ناتراز/ تا شهریور ناترازی رفع نشود بانک منحل می شود