مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 18:412023-04-23سياسي

اجرایی شدن جابجایی پادگان ها در شیراز/ پیگیری ها تا تحقق نهایی این گام مهم ادامه دارد


به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علی اکبر سلطانی در یادداشتی نوشت: به دنبال اجرای قانون جابجایی پادگان ها هستم و تا رسیدن به نتیجه، کار را رها نخواهم کرد.

در ادامه این یادداشت آمده است: شیراز دارای ظرفیت های متعددی است، هر گوشه این شهر دارای ظرفیتی است از کوه های دراک و باباکوهی گرفته تا باغات قصرالدشت، باغات کهنه و قدیمی مرکز شیراز، باغ عفیف آباد و باغ تخت شیراز، اما فرصت های تفرجگاهی شهر بسیار کم است.

به گفته سلطانی، یکی از ظرفیت های بزرگ شیراز با توجه به توسعه شرقی_غربی این شهر، وجود پادگان های قدیمی در مرکز شهر است.

وی در ادامه با اشاره به قانون جابجایی پادگان ها نوشت: قانون جابجایی پادگان ها، به فرمان مقام معظم رهبری از سال 1388 ابلاغ شد و جابجایی برخی پادگان ها در کشور رقم خورد.

مشکلات عدیده اجرایی شدن این قانون اعم از نحوه محاسبه و نبود منابع مالی مناسب و گاهی تبدیل شدن این پادگان ها به مجتمع های مسکونی و تجاری و افزایش ترافیک در مرکز شهرها موجب شد این اتفاق با کندی و مشکل مواجه شود اما الگوهای به نسبت موفقی در شهر های مشهد، تهران و تبریز اجرایی شد.

  هر چند جابجایی در این شهرها اکثراً بیش از 10 سال متوالی به طول انجامید اما اراده و پیگیری مدیریت شهری به نتیجه رسید و اتفاق های خوبی برای مردم این کلان شهر ها رخ داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرایی شدن جابجایی پادگان ها در شیراز/ پیگیری ها تا تحقق نهایی این گام مهم ادامه دارد

اجرایی شدن جابجایی پادگان ها در شیراز/ پیگیری ها تا تحقق نهایی این گام مهم ادامه دارد