مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1402 ساعت 13:052023-04-23بين الملل

هند ماهواره های سنگاپوری را به فضا برد


روز گذشته یک موشک هندی دو ماهواره سنگاپوری را به مدار زمین برد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، موشک PSLV همراه یک ماهواره رصد زمین و یک ماهواره برای نمایش فناوری ارتباطاتی از مقر فضایی ساتیش داوان هند در ساعت 2:19 دقیقه به وقت محلی هند به فضا پرتاب شد.

حدود 20 دقیقه بعد موشک دو ماهواره را طبق برنامه ریزی رها کرد.

مقامات سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) در توییتی نوشتند: طبق برنامه پرتاب، موشک ماهواره های TeLEOS-2 و LUMELITE-4 را به طور دقیق به مدار 586 کیلومتری زمین قرار داد.

محموله اصلی PSLV ماهواره 44 متری TeLEOS-2 بود که برای رصد زمین و جمع آوری داده های تصویری برای دولت سنگاپور به کار می رود.

این ماهواره با استفاده از یک رادار که می تواند به ابرها نفوذ و در شب نیز با دقت روز کار کند، زمین را مطالعه می کند.

LUMELITE-4 نیز یک ابزار ارتباطاتی آزمایشی به وزن 16 کیلوگرم است که با کمک دانشگاه ملی سنگاپور و آژانس علم، فناوری و تحقیقات این کشور ساخته شده است.

هدفLUMELITE-4 نشان دادن یک سیستم تبادل داده جدید است که برای افزایش ایمنی ناوبری الکترونیکی دریانوردی سنگاپور و کمک به جامعه جهانی کشتیرانی طراحی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هند ماهواره های سنگاپوری را به فضا برد

هند ماهواره های سنگاپوری را به فضا برد