مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اردیبهشت 1402 ساعت 10:542023-04-21فرهنگي

هنر و اشتغال رهاورد تلاش 20 ساله بانوی هنرمند اصفهانی


یک هنرمند همه فن حریف معتقد است باید هنر به دیگران منتقل شود تا پایندگی اش را حفظ کند، به شرط آنکه حمایت از هنرمندان را هم در پی داشته باشد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، چند سال پیش بود که به یکی از گالری های نقاشی دعوت شدم، ترکیب نقش و نگارها روی بوم، روح نواز بود و لذت بخش.

گاهی دوست داشتی توی نقاشی آبرنگ یکی از تابلوها گم شوی، کنار پنجره چوبی دل نقاشی، چای بنوشی و کتابی بخوانی یا حتی با خرگوش های توی باغِ مدادرنگی یکی از تابلوها هم بازی شوی، بدن نرمشان را لمس کنی و از بازیگوشی شان قهقه بزنی.

روح هنر، قدرت دارد و هنرمند را به پرواز در می آورد، یکی از هنرمندانی که نه تنها به نقاشی بلکه به چند رشته هنری مسلط است، زهرا امینی است.

او کارشناسی مدیریت دارد و در زمینه صنایع دستی و هنرهای تجسمی شامل هنرهایی مثل مینیاتور، رنگ و روغن و آبرنگ و انواع طراحی ها و خطاطی فعال است و حدود 11 سال آموزشگاهی را در این زمینه ها دایر کرده است.

وقتی از او درمورد ورودش به دنیای هنر می پرسم، جواب می دهد: خیلی به هنر علاقه داشتم و به خاطر  زمینه شغلی همسرم که هنر بود این پیش زمینه را برای ورود به عرصه هنر داشتم و بار اول با معرق چوب شروع کردم.

کارگاهی که خرج زندگی می دهد امینی از همان ابتدای کار، فروش را نیز شروع کرده و به همراهی دو خانم دیگر، کارگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنر و اشتغال رهاورد تلاش 20 ساله بانوی هنرمند اصفهانی

هنر و اشتغال رهاورد تلاش 20 ساله بانوی هنرمند اصفهانی