مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 19:352023-04-20اقتصادي

آزادی 202 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد و مالی در آذربایجان غربی


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: مردم نیک سرشت و خیر استان در جشنهای گلریزان امسال با کمکهای بسیار ارزشمند خود موجبات آزادی 202 نفر از زندانیان را فراهم آوردند که امروز شاهد آزادی تعداد50 نفر آنها هستیم.

- ایسنا/آذربایجان غربی رییس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: مردم نیک سرشت و خیر استان در جشنهای گلریزان امسال با کمکهای بسیار ارزشمند خود موجبات آزادی 202 نفر از زندانیان را فراهم آوردند که امروز شاهد آزادی تعداد50 نفر آنها هستیم.

ناصر عتباتی 31 فروردین ماه در آیین آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیر عمد و محکومین مالی که در زندان مرکزی ارومیه برگزار شد، گفت: همه مسئولان، خیرین نیکوکار اقوام و خانواده ها همه دست به دست هم دادند یک کار باشکوه و ارزشمند را رقم زدند تا کمک کنند افرادی که در بند هستند آزاد شوند و در ایام عید فطر کنار خانواده خود باشند.

وی افزود: فرهنگ بزرگ منشی، گذشت، کمک به همنوع بسیار خوب در استان جاافتاده و باید کاملا نهادینه شود و این فرهنگ ارزشمند دینی و اخلاقی به کل جامعه بسط پیدا کند و همه خود را مسئول بدانند.

عتباتی افزود: دستگاه قضایی با پشتوانه مردم و مسئولین یک امر بسیار مهم مثل زندان را مدیریت می کند و اگر نباشد حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی مردم عزیز واقعا نمی شود این حجم از زندانیان مالی و غیرعمد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 202 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد و مالی در آذربایجان غربی

آزادی 202 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد و مالی در آذربایجان غربی