مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 09:502023-04-20بين الملل

ازدحام مردم برای دریافت کمک غذایی در صنعا بیش از 200 کشته و زخمی برجای گذاشت


تعداد قربانیان حادثه ازدحامی که هنگام توزیع کمک های مالی میان نیازمندان در صنعا، پایتخت یمن به وقوع پیوست، به 200 کشته و زخمی افزایش یافت.

- تعداد قربانیان حادثه ازدحامی که هنگام توزیع کمک های مالی میان نیازمندان در صنعا، پایتخت یمن به وقوع پیوست، به 200 کشته و زخمی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، یک منبع در صنعا به خبرگزاری اسپوتنیک گفت، قربانیان حادثه ازدحامی که در مرکز توزیع کمک ها در مدرسه ای در منطقه شرق صنعا رخ داد، به 87 کشته از جمله چندین کودک و 120 زخمی انجامید.

گفته شده نیروهای امنیتی برای کنترل جمعیت تیر هوایی شلیک کردند که یکی از تیرها به سیم برق برخورد کرده و باعث انفجار و ترسیدن جمعیت حاضر می شود.

در پی آن 87 نفر زیر دست و پای جمعیتی که هراسان در حال فرار بودند جان باختند و 73 نفر دیگر نیز مجروح شدند.

این حادثه مرگبار در اواخر روز چهارشنبه و در آستانه تعطیلات عید فطر رخ داده است.

ویدئوی های منتشر شده در شبکه های اجتماعی ده ها جسد را روی زمین نشان می دهد.

این منبع گفت، قربانیان به بیمارستان الثوره در نزدیکی حادثه منتقل شدند و تعداد آنها رو به افزایش است.

یک منبع در صنعا گفت، حوادثی از این دست برای اولین بار رخ داده و این گروه تجاری به صورت هفتگی میان نیازمندان در همین منطقه کمک هایی را توزیع کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ازدحام مردم برای دریافت کمک غذایی در صنعا بیش از 200 کشته و زخمی برجای گذاشت

ازدحام مردم برای دریافت کمک غذایی در صنعا بیش از 200 کشته و زخمی برجای گذاشت