مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 08:502023-04-20اقتصادي

ضریب نفوذ گاز طبیعی در صنایع استان اردبیل افزایش می یابد


مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل توسعه زیرساخت های گاز طبیعی را زمینه ساز رشد تولید و محرومیت زدایی عنوان نمود و از برنامه ‎ریزی در جهت تحقق این مهم خبر داد.

- ایسنا/اردبیل مدیر عامل شرکت گاز استان اردبیل توسعه زیرساخت های گاز طبیعی را زمینه ساز رشد تولید و محرومیت زدایی عنوان نمود و از برنامه ‎ریزی در جهت تحقق این مهم خبر داد.

میرسعید سیدمتین 31 فروردین در بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در پاسخ به اقدامات انجام گرفته در خصوص تحقق شعار سال جدید با اشاره به برنامه ریزی های انجام گرفته در خصوص عملیاتی نمودن شعار سال جدید، اظهار کرد: توسعه زیرساخت ها و بهره مندی صنایع و شهرکهای صنعتی از گاز طبیعی یکی از اصلی ترین محرکهای ارتقاء توان عملیاتی و به تبع آن افزایش تولید می باشد که در این خصوص با تغییر نگرش در فرآیندها درصدد افزایش ضریب نفوذ گاز طبیعی در صنایع استان می باشیم.

وی توسعه زیرساختهای گاز طبیعی و اشتراک پذیری عمده صنایع موجود در استان را یکی از اقدامات ارزنده این شرکت عنوان نمود و اظهار داشت: احداث خط انتقال گاز طبیعی به مجموعه پتروشیمی آرتا انرژی یکی از طرحهای عمده این شرکت می باشد که با افتتاح این طرح؛ استان اردبیل با تولید روزانه 400 تن متانول به عنوان یکی از قطبهای تولید متا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضریب نفوذ گاز طبیعی در صنایع استان اردبیل افزایش می یابد

ضریب نفوذ گاز طبیعی در صنایع استان اردبیل افزایش می یابد