مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1402 ساعت 00:102023-04-19اجتماعي

با چالش جدید قم در سال های آینده آشنا شوید/ ابرچالشی به نام گردوغبار


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: مساله گرد و غبار بدون تردید یکی از چالش های بزرگ مدیریت استان در آینده نه چندان دور خواهد بود.

- ایسنا/قم مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: مساله گرد و غبار بدون تردید یکی از چالش های بزرگ مدیریت استان در آینده نه چندان دور خواهد بود.

سید رضا موسوی مشکینی عصرگاه چهارشنبه30 فروردین ماه در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا که به ریاست استاندار قم برگزار شد، گفت: کانون های فعال گرد و غبار در قم در شرایط بسیار ناگواری قرار گرفته و با کم ترین وزش باد، وضعیت هوا به حد بسیار ناسالم و خطرناک می رسد.

وی با اشاره به راه اندازی یک ایستگاه سنجش آلودگی هوا در منطقه پردیسان در سال گذشته، از نصب یک ایستگاه دیگر در منطقه جمکران و بهره برداری از آن در آینده نزدیک خبرداد و افزود: داده های به دست آمده از وضعیت آلودگی هوا در سال های اخیر، نشان می دهد تعداد روزهای ناسالم با شیب تندی در حال افزایش است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با بیان اینکه در سال گذشته 75 روز یعنی بیش از یک پنجم سال در وضعیت ناسالم قرار داشته است، اضافه کرد: مساله گرد و غبار بدون تردید یکی از چالش های بزرگ مدیریت استان در آینده نه چندان دور خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با چالش جدید قم در سال های آینده آشنا شوید/ ابرچالشی به نام گردوغبار

با چالش جدید قم در سال های آینده آشنا شوید/ ابرچالشی به نام گردوغبار