مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 18:562023-04-19سياسي

ائمه جماعت، جهاگران محلات/ ورود امام جماعت به مطالبه گری و حل مشکلات


مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت : ائمه جماعات مساجد به عنوان امام محلات با هدف رسیدگی به امورات محله وظایفی را برعهده دارند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، حجت الاسلام یوسف احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یکی از نهادهای زیرمجموعه مقام معظم رهبری است که وظیفه تبلیغ اسلام ناب را برعهده دارد.

وی افزود: استان کرمانشاه دارای یک هزار و 444 مسجد است که 525 مورد آن را مساجد اهل سنت تشکیل می دهند که طی سال گذشته در مناسبت های ملی و مذهبی بیش از 9 هزار مبلغ و مبلغه مقیم و غیرمقیم به شهرها و روستاهای استان اعزام شده اند و همچنین در این استان 87 هیأت سطح یک، 174 هیأت سطح 2، 313 هیأت سطح سه، 230 هیأت روستایی و 80 هیأت بانوان وجود دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این سازمان، امام جماعت امام محله است و در این رابطه نیز آموزش های بسیار را ارائه کردیم مبنی بر اینکه کار امام جماعت تنها خواندن نماز نیست بلکه وظیفه کارهای اجتماعی، فرهنگی و حتی پیگیری های شخصی خانواده ها به عنوان یک مرجع مطالبه گر در ارتباط با مسؤولان، را بر عهده دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ائمه جماعت، جهاگران محلات/ ورود امام جماعت به مطالبه گری و حل مشکلات

ائمه جماعت، جهاگران محلات/ ورود امام جماعت به مطالبه گری و حل مشکلات