مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 14:452023-04-19اقتصادي

کردستان قطب اصلی توت فرنگی کشور است/فراوری توت فرنگی مورد توجه قرار گیرد


معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: کردستان به لحاظ سطح کشت و ارقام تولید محصول توت فرنگی در سطح کشور و حتی منطقه حرف برای گفتن دارد و به عنوان قطب اصلی تولید این محصول شناخته شده است.

-  به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حامد قادرزاده ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره توت فرنگی در سنندج اظهار کرد: اگر علم برای جامعه تبدیل به پول نشود مسلما افول پیدا می کند معاون اقتصادی استاندار کردستان افزود: میزان تولید توت فرنگی هم از نظر سطح زیرکشت و هم از لحاظ ارقام در کردستان جایگاه خوبی دارد و از سال 1360 تا امروز، نه تنها کل کشور بلکه کشورهای منطقه هم، کردستان را به عنوان کانون و قطب اصلی تولید توت فرنگی می شناسند.

وی با بیان اینکه ما در کردستان در بسته بندی توت فرنگی مسئله و مشکل داریم، اذعان کرد: روانه بازار کردن توت فرنگی تولیدی در کردستان با مشکلات و مسائلی مواجه بوده و این نیازمند اقدامات اساسی است.

قادرزاده خاطرنشان کرد: ساختار توت فرنگی به صورتی است که ماندگاری زیادی ندارد از این رو باید بیشتر به موضوع و مساله فراوری این محصول توجه کرد هر چند این نیاز به سرمایه گذاری کلان ندارد.

معاون اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه برگزاری این جشنواره ها بستری برای تجلیل از فعالین این عرصه و معرفی و شناساندن آنها به به همدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کردستان قطب اصلی توت فرنگی کشور است/فراوری توت فرنگی مورد توجه قرار گیرد

کردستان قطب اصلی توت فرنگی کشور است/فراوری توت فرنگی مورد توجه قرار گیرد