مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 13:502023-04-19اقتصادي

مدیران اعتبارات اختصاص یافته را در موعد مقرر جذب و در جای خود هزینه کنند


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: مدیران شهرستان تلاش کنند تا اعتبار اختصاص یافته در موعد مقرر جذب و از آن در جای خود هزینه و بهره برداری شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، نوربخش عسگری امروز در شورای اداری شهرستان اراک با اشاره به مشارکت بخش عمومی خصوصی در پروژه های استان اظهار کرد: انتظار داریم با وجود صنایع و افراد تاثیرگذار به خصوص شهرداری اراک می بایست نقش خود را در پروژه پررنگتر کنند.

وی با بیان اینکه فرهنگسرای شهر، موزه دفاع مقدس و کتابخانه مرکزی اراک و.

از پیشرفت خوبی برخوردار بوده و در حال اتمام است، اظهار کرد: یکی از وظایف شهرداری اجرای پروژه های فرهنگی است که بارها پیشنهادهایی در این حوزه شده اما جدی گرفته نشده و از نظر عملی کاری از پیش نبرده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی با بیان اینکه در ابتدای سال قبل 183 میلیارد تومان اعتبار در شهرستان توزیع شد، افزود: با رویکردی که در خصوص تکمیل پروژه های نیمه تمام وجود داشت، تا پایان سال حدود 404 میلیارد تومان با تخصیص 70 درصد به شهرستان اراک اختصاص یافت.

عسکری بیان کرد: مدیران شهرستان تلاش کنند تا اعتبار اختصاص یافته در موعد مقرر جذب و از آن در جای خود هزینه و بهره برداری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیران اعتبارات اختصاص یافته را در موعد مقرر جذب و در جای خود هزینه کنند

مدیران اعتبارات اختصاص یافته را در موعد مقرر جذب و در جای خود هزینه کنند