مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 13:002023-04-19سياسي

عسگرپور: واگذاری تنظیم گری به هر نهادی نیازمند قانون است و نه آیین نامه


محمدمهدی عسگرپور تاکید کرد برای واگذاری تنظیم گری به هر نهادی باید به قانون تکیه شود و این امر با آیین نامه صورت پذیر نیست.

- به گزارش خبرگزاری فارس، سومین گردهمایی انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیویی برخط با حضور اعضای صنف برگزار و در این جلسه دغدغه های صنف در زمینه تنظیم گری و لزوم حفظ اتحاد میان اعضا مطرح شد.

دبیر انجمن، نخستین سخنران این مراسم بود.

عسگرپور صحبت های خود را با اشاره به اهمیت وضعیت تنظیم گری در حوزه وی او دی و مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، آغاز کرد: وضعیت فعالیت وی او دی ها نسبت به سال قبل به لحاظ دغدغه مهم تنظیم گری تغییری نکرده است و همچنان ابهامات زیادی در این زمینه وجود دارد.

ما با اکوسیستمی مواجه هستیم که جای خالی تنظیم گر به شکل قانونی حس می شود.

علی رغم اینکه ممکن است نهادی وجود داشته باشد که بخشی از حاکمیت است و به نوعی کار تنظیم گر را انجام می دهد، اما همه ی ما می دانیم که واقعیت این موضوع چیست.

اتفاقات و تصمیمات در این محدوده ها با ضرب و زور شدنی نیست و باید دارای منطق مشخص و پشتوانه قانون باشد.

دبیر انجمن ادامه داد: از حدود سه سال قبل متن های زیادی نوشته شد که لزوم وجود وجه قانونی در زمینه تنظیم گر مورد تاکید قرار گرفت، جلسات زیادی در این زمینه تشکیل شد که یکی از آن ها در مرکز پژوهش های مجلس بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عسگرپور: واگذاری تنظیم گری به هر نهادی نیازمند قانون است و نه آیین نامه

عسگرپور: واگذاری تنظیم گری به هر نهادی نیازمند قانون است و نه آیین نامه