مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1402 ساعت 12:452023-04-19اقتصادي

رکود گردشگری ایران نسبت به ترکیه


در بهمن ماه سال جاری بود که داده های موسسه آمار ترکیه منتشر شد و نشان داد درآمد این کشور از گردشگری نسبت به سال قبل 53 درصد افزایش یافت و رکورد زد.

ترکیه یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در میان مسافران است و درآمد ترکیه از گردشگری در سال 2022 به رکورد 46.

3 میلیارد دلار رسید.

در این مقاله رکورد گردشگری ایران و ترکیه را بررسی می کنیم.

اگر برای تعطیلات می خواهید به ترکیه سفر کنید و بلیط استانبول به تهران خود را از علی بابا رزرو کرده اید، این مقاله را از دست ندهید.

در این مقاله درباره درآمد ترکیه از گردشگری و میزان محبوبیت این کشور در میان مسافران صحبت می کنیم و گریزی به رکورد گردشگری ایران در سال 2022 می زنیم.

ایران رکورد دار جاذبه های گردشگری ایران را می توان رکورددار جاذبه های گردشگری دانست، در ایران شما می توانید تمام جاذبه های طبیعی، فرهنگی و تاریخی را ببینید اما بخاطر دلایل مختلف تا چندسال قبل گردشگری از صنایع پردرآمد کشور نبوده است و شاید به همین دلیل می توان آن را کشور ناشناخته ها دانست.

سازمان جهانی گردشگری گزارش داده است که ایران رتبه پنجم جاذبه های طبیعی و رتبه دهم جاذبه های باستانی و تاریخی را دارد.

بیشترین گردشگران ایران را زائران مشهد مقدس تشکیل می دهد اما چندسالی است، گروه های طبیعتگرد برای دیدن جاذبه های طبیعی به ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رکود گردشگری ایران نسبت به ترکیه

رکود گردشگری ایران نسبت به ترکیه