مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 20:402023-04-18اقتصادي

20 درصد معابر روستایی گلستان بهسازی و آسفالت شده است


مجموع معابر روستاهای گلستان سه هزار کیلومتر مربع بوده که تاکنون 600 کیلومتر آسفالت و بهسازی شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدحسینی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از محل قیر رایگان نهضت آسفالت معابر روستایی در 274 روستا در حال اجرا بوده و تا پایان اردیبهشت به بهره برداری می رسد.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان افزود: مجموع معابر روستاهای استان گلستان سه هزار کیلومتر مربع است که تاکنون 600 کیلومتر مربع آسفالت و بهسازی شده است.

وی تصریح کرد: مساحت در نظر گرفته شده برای آسفالت معابر روستایی در سال 1401 حدود 800 هزار مترمربع بوده و پیش بینی می شود این مساحت امسال به دو برابر یعنی یک میلیون و 500 مترمربع برسد.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان بیان کرد: در راستای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر سنددار کردن سکونتگاه های روستایی و با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط، صدور سند مالکیت اراضی روستایی و شهری در دستور کار بنیاد مسکن قرار گرفت.

وی ادامه داد: از تعداد 933 روستای دارای 20 خانوار در استان گلستان، 29 درصد در اراضی اصلاحات ارضی واقع شدند که شامل 276 روستا است.

حسینی گفت: عملیات نقشه برداری و تشکیل پرونده در تمامی این روستاها انجام شده و تاکنون بیش از 103 هزار جلد سند روستایی صادر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

20 درصد معابر روستایی گلستان بهسازی و آسفالت شده است

20 درصد معابر روستایی گلستان بهسازی و آسفالت شده است