مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 17:052023-04-18اجتماعي

استقرار جوی پایدار در خراسان رضوی / ‏دمای‬ هوا افزایش می یابد


کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از ظهر فردا تا پایان هفته، در اکثر نقاط خراسان رضوی جوی به نسبت پایدار همراه با افزایش دما مستقر خواهد بود.

- زهرا آهنگرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ط بق تحلیل نقشه ها و مدل های هواشناسی؛ کماکان امروز نیز گاهی افزایش ابر و بویژه در نواحی بادخیز غرب و شرق استان، وزش باد به نسبت شدید تا شدید لحظه ای توأم با گردوخاک با احتمال بروز خسارت پیش بینی می شود.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: از ظهر فردا تا پایان هفته، در اکثر نقاط استان جوی به نسبت پایدار همراه با افزایش دما مستقر خواهد بود که خصوصاً در روزهای جمعه و شنبه هوای استان بطور محسوسی گرم خواهد شد.

وی وضعیت جوی و کیفیت هوای شهرستان مشهد مقدس طی فردا چهارشنبه را صاف گاهی همراه با وزش باد پیش بینی کرد.

آهنگرزاده افزود: طی 24 ساعت گذشته فریمان با کمینه دمای 3- درجه سلسیوس و داورزن با بیشینه دمای 24 درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین شهرستان های استان خراسان رضوی بوده اند.

طی این مدت کمینه و بیشینه دمای شهرستان مشهد مقدس بین 3 و 15 درجه سلسیوس در نوسان بوده است.

همچنین بیشترین میزان بارندگی از تربت جام و باخرز با 1.

2 میلیمتر و حداکثر سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی خواف با 54 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقرار جوی پایدار در خراسان رضوی / ‏دمای‬ هوا افزایش می یابد

استقرار جوی پایدار در خراسان رضوی / ‏دمای‬ هوا افزایش می یابد