مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 13:562023-04-18اقتصادي

نیاز آبی 3.4 میلیارد مترمکعبی دریاچه ارومیه/ انتقال پساب تصفیه خانه ها در دست اجراست


به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، آرزو اشرفی زاده با اشاره به  آخرین شرایط دریاچه ارومیه اظهار داشت: تراز دریاچه ارومیه در24 فروردین ماه سال 1402 برابر 1270/30 متر است و این درحالی است که پایین ترین سطحی که در سال آبی گذشته در آبان ماه ثبت شده است، میزان 1270/04 بوده است؛ بنابراین نسبت به آبان ماه سال گذشته 26 سانتی متر سطح آب دریاچه افزایش یافته است.

وی افزود: این در حالی است که در 24 فروردین ماه سال گذشته تراز آب 1270/77 بوده و سطح آب نیز که اکنون 1251 کیلومتر مربع است، نسبت به سال آبی گذشته حدود 1300 کیلومتر مربع کاهش یافته است.

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب های سازمان محیط زیست گفت: خوشبختانه با بارش های اخیر صورت گرفته در حوضه دریاچه ارومیه میزان بارش از میانگین بلندمدت بیشتر شده و انتظار می رود با این بارش ها و تکمیل اقدامات سخت افزاری در سال جاری، شاهد تخصیص حقابه زیست محیطی دریاچه باشیم.

در غیر این صورت در انتهای تابستان وضعیت دریاچه از شرایط سال قبل بدتر خواهد بود.

اشرفی زاده با بیان اینکه موضوع اصلی که در بحث احیای دریاچه ارومیه در دستور کار است موضوعات مربوط به تکمیل حوزه های سخت افزاری است که از قبل هم برخی از این اقدامات در حال انجام بوده است، تأکید کرد: تکمیل طرح انتقال آب رودخانه زاب، تکمیل شبکه های فاضلاب و انتقال پساب تصف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیاز آبی 3.4 میلیارد مترمکعبی دریاچه ارومیه/ انتقال پساب تصفیه خانه ها در دست اجراست

نیاز آبی 3.4 میلیارد مترمکعبی دریاچه ارومیه/ انتقال پساب تصفیه خانه ها در دست اجراست