مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 فروردین 1402 ساعت 09:302023-04-18سياسي

تذکر لسانی اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است


تذکر لسانی اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است.

- ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: تذکر لسانی اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است.

حجت الاسلام عمران حسینی نسب شامگاه دیروز (28 فروردین ماه) در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سلطانیه با بیان اینکه انتخاب شعارهای اقتصادی برای سال ها به معنای بی اهمیت یا بی تفاوت بودن به مسائل فرهنگی نیست، اظهار کرد: امربه معروف و نهی ازمنکر که بخشی از فرهنگ ماست باید عملیاتی شود و تذکر لسانی به عنوان یک وظیفه همگانی در برابر منکرات اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است.

وی با اشاره به قضیه به طور سینا رفتن حضرت موسی و گوساله پرستی قوم خود و نحوه برخورد این پیامبر الهی با عوامل این اقدام ضد ارزشی، یادآور شد: حضرت موسی در این مساله مردم را نصیحت و به توبه دعوت کرد و وزیر خود هارون را توبیخ کرد اما دشمن یعنی سامری را مجازات کرد.

حسینی نسب به معنای حرام سیاسی بودن کشف حجاب اشاره کرد و با بیان اینکه کشف حجاب چون باعث سوءاستفاده دشمن می شود پس حرام شرعی است و اگر بعد از تذکر تکرار کرد مساله تعمدی می شود و باید موسی وار برخورد شود، تاکید کرد: برخورد حضرت موسی با مفسدان فرهنگ و تخریب ارزش ها باید الگوی مسئولان فرهنگی باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تذکر لسانی اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است

تذکر لسانی اولین مرحله امربه معروف و نهی ازمنکر است