مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 15:242023-04-17اقتصادي

احتمال هجوم ملخ های صحرایی مهاجر به خراسان جنوبی / تمهیدات لازم برای مقابله اندیشیده شد


با توجه به بارندگی ها و رطوبت ناشی از آن در شبه جزیره عربستان و شمال آفریقا احتمال هجوم ملخ های صحرایی مهاجر به کشور می رود و اگر این مهاجمان مهاجر در کانون اولیه تهاجمشان کنترل نشوند احتمال هجوم آن ها به خراسان جنوبی هم می رود.

- خبرگزاری فارس - خراسان جنوبی؛ در هر نقطه ای از مزارع و باغ ها که پایت را می گذاری یک یا چند ملخ به پرواز در می آید و تعداد آن هم کم نیست و گاهی از تعدد آن ها در مزارع کشاورزی و باغ ها تعجب می کنی.

از همه مهم تر اگر لامپ برق یا چراغی روشن باشد که شاید صدها ملخ گرداگرد آن نور به پرواز درآیند همه به آن نقطه نورانی پناه ببرند.

کارشناسان جهاد کشاورزی هم می گویند که حضور این ملخ ها بومی که خسارت چندانی به بار نمی آورند را همه باید تحمل کنند چرا که سم پاشی آثار زیان باری برای زیست بوم کشاورزی، عرصه های طبیعی و زیست محیطی خراسان جنوبی ایجاد می کند.

همچنین به گفته آن ها این ملخ ها بومی خسارت زا نبوده بلکه ملخ های صحرایی که به طور معمول از اردیبهشت ماه سر و کله آن ها در استان های جنوبی پیدا می شود و از آن سوی مرزها به ایران مهاجرت می کنند خطرناک و خسارت زا است.

 اگر مقابله با این ملخ های مهاجر (صحرایی) در مرزها و قبل از رسیدن به کانون دوم هجوم آن ها یعنی خراسان جنوبی انجام شود می توان سال بدون تشویش و اضطراب را از حمل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال هجوم ملخ های صحرایی مهاجر به خراسان جنوبی / تمهیدات لازم برای مقابله اندیشیده شد

احتمال هجوم ملخ های صحرایی مهاجر به خراسان جنوبی / تمهیدات لازم برای مقابله اندیشیده شد