مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 11:022023-04-17اقتصادي

تولید 15 هزار تن گیاه دارویی در لرستان/ مجتمع کشت موسیر در استان ایجاد می شود


معاون باغبانی جهادکشاورزی لرستان با اشاره به راه اندازی 2 سایت بزرگ کشت موسیر در لرستان، گفت: برنامه داریم که کاشت موسیر را به صورت مجتمع در یک محدوده اجرایی کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، محمد حسن کیانی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته در مجموع 15 هزار تن گیاه دارویی در استان تولید شد.

وی خاطرنشان کرد: این میزان برداشت گیاهان دارویی از 6 هزار سطح زیر هکتار حاصل شده است.

معاون باغبانی جهادکشاورزی لرستان از توسعه برنامه کشت گیاهان دارویی در استان تا سطح زیر کشت 7 هزار هکتار خبر و ادامه داد: گونه های مختلف گیاه دارویی در استان کشت و برداشت می شود.

کیانی با اشاره به راه اندازی 2 سایت بزرگ کشت موسیر در لرستان، افزود: برنامه داریم که کاشت موسیر را به صورت مجتمع در یک محدوده اجرایی کنیم.

وی بیان داشت: تولید کننده سومین بذر گشنیز در کشور هستیم، ضمن اینکه می توانیم به راحتی رتبه نخست را در زمینه کشت گشنیز کسب کنیم.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید 15 هزار تن گیاه دارویی در لرستان/ مجتمع کشت موسیر در استان ایجاد می شود

تولید 15 هزار تن گیاه دارویی در لرستان/ مجتمع کشت موسیر در استان ایجاد می شود