مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 10:212023-04-17اقتصادي

65 درصد ظرفیت سدهای کردستان پر شد/افزایش 28 درصدی بارندگی در کردستان طی سال آبی جاری


آرش آریانژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: پراکندگی بارش سامانه های اخیر، تمام استان را فرا گرفت و بیشترین بارش در حوضه آبریز مرزی غرب، کرخه و در غرب استان به وقوع پیوسته است، که منجر به جاری شدن رواناب های مناسب در سطح استان شد.

وی افزود: متوسط بارندگی امسال 386 میلی متر بود که در مقایسه با سال گذشته 28 درصد و به نسبت بلندمدت مشابه 6 درصد افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان به افزایش آب ذخیره پشت سدهای استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: تقریبا تمام سدهایی که در استان کردستان تأمین کننده آب شرب هستند از لحاظ تراز و مخزن نسبت به سال گذشته مطمئن تر و مناسب ترند و در حال حاضر 65 درصد آب در پشت سدهای استان موجود است.

آریانژاد به سرریز سد گاران مریوان نیز اشاره و اظهار داشت: با وجود اینکه بارش های این چند سال اخیر کاهش چشمگیری داشته اما با مدیریت صحیح منابع و مصارف آب توسط شرکت آب منطقه ای خوشبختانه امسال نیز همچون سال گذشته شاهد سرریز سد گاران مریوان بودیم و احتمال سرریز سدهای سبدلو و عباس آباد بانه نیز محتمل است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به مانور دریچه های خروجی سدها و مدیریت منابع و مصارف آب، با توجه به بارش های اخیر و ذخیره مناسب آب مخازن سدهای استان، هیچ تهدیدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

65 درصد ظرفیت سدهای کردستان پر شد/افزایش 28 درصدی بارندگی در کردستان طی سال آبی جاری

65 درصد ظرفیت سدهای کردستان پر شد/افزایش 28 درصدی بارندگی در کردستان طی سال آبی جاری