مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 09:152023-04-17اجتماعي

توقیف 148 خودروی پلاک جعلی و مخدوش در اردبیل


در سه روز گذشته بیش از 148 خودروی با پلاک جعلی و مخدوش در استان اردبیل شناسایی و به پارکینگ منتقل شدند.

- سید حجت فتاحی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: با اجرای طرح مقابله با تردد خودروهای فاقد پلاک و یا مخدوش شده تلاش بر این است تا زمینه تردد قانونی و ایمن خودروها فراهم آمده و جلوی تخلفات احتمالی در این حوزه گرفته شود.

وی تصریح کرد: تردد خودروهای بدون پلاک و یا جعلی زمینه بروز تخلفات به ویژه سرقت و سایر بزه ها را فراهم می آورد که پلیس راهور سعی کرده جلوی تردد چنین خودروهایی را بگیرد.

رییس پلیس راهور استان اردبیل گفت: با شناسایی و توقیف 148 دستگاه خودرو و انتقال آن به پارکینگ سعی کردیم تا در گام نخست از بروز تخلفات در این حوزه جلوگیری شود.

فتاحی افزود: افرادی که به شکل تعمدی نسبت به جعل و یا مخدوش کردن پلاک اقدام کرده اند، به مراجع قضایی معرفی شدند تا دستگاه قضا بر اساس قانون مقابله با جرایم راهنمایی و رانندگی با متخلفان برخورد کرده و حبس 6 تا یک سال را برای آنها در نظر بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: 95 درصد رانندگان استان پایبند به قوانین و مقررات هستند ولی پنج درصد نسبت به این قوانین پایبند نبوده و با تخلفات متعدد سعی می کنند آرامش و امنیت هموطنان را به مخاطره بیندازند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقیف 148 خودروی پلاک جعلی و مخدوش در اردبیل

توقیف 148 خودروی پلاک جعلی و مخدوش در اردبیل