مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 فروردین 1402 ساعت 00:002023-04-16اقتصادي

مشکلات شهری اولویت بندی و رفع می شود


رییس شورای شهر یزد از اولویت بندی مشکلات شهری یزد و اولویت بندی آنها و سپس تلاش برای حل آنها خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عزیزالله سیفی در جلسه علنی شورای شهر یزد اظهار داشت: برخی مشکلات و نواقص شهر یزد مطالبه ای است که به طور مشترک، شهروندان برای حل آن در ملاقات با اعضای شورا مطرح می کنند از جمله چاله های خیابان که بعد از سیل اخیر نیز افزایش یافت.

وی ادامه داد: چاله های خیابان از این نظر که هم برای عابران هم خودروها ممکن است خطرناک باشد، باید در کوتاه ترین زمان ترمیم و رفع شود و انتظار می رود شهرداری برای حل این مشکل در اسرع وقت اقدام کند.

سیفی عنوان کرد: یکی دیگر از مطالبات شهروندان، غیراستاندارد بودن سرعت گیرها در سطح شهر است که باعث آسیب به خودروها می شود و لازم است شهرداران مناطق برای این موضوع، دست انداز خیابان ها را بررسی و در صورت استاندارد نبودن برای حذف آن اقدام کنند.

رییس شورای اسلامی شهر یزد افزود: روکش نامناسب آسفالت نیز از دیگر مشکلاتی است که شهروندان در ملاقات های مردمی با اعضا مطرح می کنند و این مسئله نیز با نظارت بیشتر شهرداری بر عملکرد باید حل شود.

سیفی اظهار داشت: به طور کلی برخی مشکلات شهری، هر روز و در رفت آمد روزانه، مردم با آن مواجه هستند از این جهت باید در اولویت بررسی شهرداری قرار گیرد تا در اسرع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات شهری اولویت بندی و رفع می شود

مشکلات شهری اولویت بندی و رفع می شود