مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1402 ساعت 09:362023-04-16فرهنگي

صادرات 124 هزار دلاری صنایع دستی کردستان/فعالیت 25 هزار صنعتگر کردستانی در 45 رشته صنایع دستی


به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، استان کردستان یکی از کانون های قدیمی صنایع دستی ایران محسوب می شود که تنوع آثار آن بسیار زیاد است به طوریکه بخش عمده ای از صنایع دستی تولیدشده بومی بوده و قدمتی به بلندای تاریخ دارند.

نازک کاری سنندج، گلیم سنه،کلاش مریوان، شال بافی آرمرده بانه، گلیم بافی کاکو سفلی و ارغوان بافی دیوزناو، تنها بخشی از شاهکارهای این دیار است که با همت و تلاش اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان و هنرمندان بخش خصوصی در سطح ملی و جهانی معرفی و ثبت شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان معتقد است برای احیا و استمرار صنایع دستی کردستان به عنوان میراث ارزشمند گذشتگان باید بیش از پیش تلاش شود.

منصور مهرزاد تصریح کرد: این اداره کل در سال گذشته که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام گذاری شد، توجه ویژه ای به هنرمندان حوزه صنایع دستی استان در بازارهای داخلی و خارجی داشت.

وی اظهار کرد: در حال حاضر 25 هزار نفر صنعتگر فعال دارای مجوز در 45 رشته صنایع دستی و البته افراد بسیاری نیز به صورت سنتی و خودجوش در جای جای استان کردستان در زمینه صنایع دستی مشغول به فعالیت هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات 124 هزار دلاری صنایع دستی کردستان/فعالیت 25 هزار صنعتگر کردستانی در 45 رشته صنایع دستی

صادرات 124 هزار دلاری صنایع دستی کردستان/فعالیت 25 هزار صنعتگر کردستانی در 45 رشته صنایع دستی