مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1402 ساعت 08:392023-04-16اقتصادي

اختصاص بودجه 50 میلیارد تومانی به آموزش و پرورش یزد


طبق هماهنگی و برنامه ریزی انجام شده، 20 درصد از منابع حاصل از دریافت حقوق دولتی معادن به تکمیل طرح های آموزش و پرورش و توسعه آن اختصاص یافت.

- به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مهران فاطمی در نشست شورای آموزش و پرورش استان با بیان این که طبق هماهنگی انجام شده اختصاص 20 درصد از منابع حاصل از دریافت حقوق دولتی معادن در استان به آموزش و پرورش می توانیم شاهد توسعه و کمک به طرح های این اداره کل در استان باشیم، اظهار کرد: این منابع تا سقف حداقل 50 میلیارد تومان و بارعایت فرآیند های قانونی پرداخت می شود.

وی افزود: با مصوبه شورای آموزش و پرورش استان یزد اتفاقات خوبی برای اختصاص منابع لازم خواهد افتاد، ضمن اینکه قرار شد با بهره گیری از توان بخش خصوصی و خیران استان یزد نیز وضعیت اردوگاه ها بهبود یابد.

استاندار یزد در خصوص مشکلات و توانمندی های آموزش و پرورش شهرستان تفت نیز گفت: در این زمینه نیز باید پیگیری های لازم برای تغییر سهمیه آزمون سراسری، تامین نیروی انسانی، تکمیل طرح های نیمه تمام و تعمیر و بهسازی مدارس این شهرستان انجام شود.

پایان پیام/ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص بودجه 50 میلیارد تومانی به آموزش و پرورش یزد

اختصاص بودجه 50 میلیارد تومانی به آموزش و پرورش یزد