مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1402 ساعت 07:352023-04-16اقتصادي

تأمین آب پایدار 8000 نفر از ساحل نشینان جنوب شرق کشور تا پایان سال


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر بیان کرد: تأمین آب پایدار 8000 نفر از ساحل نشینان جنوب شرق کشور تا پایان سال اجرایی می شود.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر بیان کرد: تأمین آب پایدار 8000 نفر از ساحل نشینان جنوب شرق کشور تا پایان سال اجرایی می شود.

علیرضا قاسمی در گفت وگو با ایسنا افزود: آبرسانی به مجموعه 6 روستایی نوار ساحلی دشتیاری و شهر بریس از نیمه دوم سال 1399 با هدف تأمین آب از آب شیرین کن پسابندر در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از 120 کیلومتر لوله گذاری شبکه توزیع آب و خطوط انتقال اجرا شده است، افزود: تاکنون شبکه توزیع بریس، خطوط انتقال و روستاهای شم، پسابندر و پُشَت تکمیل و هم اکنون شبکه توزیع پسابندر آبدار شده است.

وی با اشاره به اجرای خط انتقال آب از پسابندر به بریس، بیان کرد: طبق ابلاغ سازمان برنامه و بودجه این کار به عهده نیروی دریایی محول شد که متاسفانه به دلیل عدم تأمین اعتبار اجرا نشد.

قاسمی ادامه داد: این مهم در سال مالی 1401 و از محل اعتبارات تنش آبی وزارت نیرو به شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان محول شد که متعاقب آن اسناد مناقصه انتخاب پیمانکار برای اجرای خط انتقال به طول 24 کیلومتر تهیه و فراخوان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأمین آب پایدار 8000 نفر از ساحل نشینان جنوب شرق کشور تا پایان سال

تأمین آب پایدار 8000 نفر از ساحل نشینان جنوب شرق کشور تا پایان سال