مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 فروردین 1402 ساعت 16:052023-04-15اقتصادي

میزان تولید کارخانه گندله سازی در سال جاری افزایش می یابد


طبق برنامه ریزی های انجام شده، میزان تولید در کارخانه گندله سازی از 3.

1 میلیون تن در سال گذشته به 4 میلیون تن در سال جاری افزایش می یابد.

  - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی، امیر معینی، معاون تولید شرکت سنگ آهن مرکزی با اعلام این خبر اظهار کرد: معاونت تولید، با تحلیل شرایط و بررسی مشکلات موجود در سال گذشته، برنامه های عملیاتی را تدوین کرده و قرار بر این است که با وجود محدودیت منابع خوراک، میزان تولید در کارخانه فرآوری نسبت به سال گذشته کاهش نیابد و در کارخانه گندله سازی نیز میزان تولید از 3.

1 میلیون تن در سال 1401 به 4 میلیون تن در سال 1402 افزایش یابد.

وی در تشریح مشکلات کارخانه گندله سازی، قطعی برق، خرابی زنجیر تراولینگ گریت و ریزش نسوز کوره را از مهمترین دلایل توقف فعالیت کارخانه گندله دانست و گفت: برای رفع مشکلات کارخانه، اقدامات لازم انجام شده است.

معینی اضافه کرد: متأسفانه ناپایداری برق در سال 1400 منجر به خرابی زنجیر تراولینگ گریت و ریزش نسوز کوره شد که این عوامل شوک حرارتی را به دنبال داشت و توقفات متعدد در این سال را رقم زد.

وی افزود: در سال گذشته نیز به غیر از محدودیت مصرف برق که با تدبیر مدیریت شرکت، برنامه احداث نیروگاه اختصاصی در برنامه قرار گرفته است، خرابی زنجیر تراولینگ گریت، ریزش نسوز کوره و به شک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میزان تولید کارخانه گندله سازی در سال جاری افزایش می یابد

میزان تولید کارخانه گندله سازی در سال جاری افزایش می یابد