مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 فروردین 1402 ساعت 23:202023-04-14سياسي

خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه قرآن تجلیل شدند


مراسم تقدیر از خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

- مراسم تقدیر از خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ستاد خبری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، مراسم تقدیر از خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

سید مهدی و روح الله طباطبایی از اصفهان از برگزیدگان این مراسم بودند.

سید مهدی طباطبایی شاگرد استاد فولادگر از مفسرین نهج البلاغه و رفیق سید محمد دشتی مترجم معروف این اثر است.

او صاحب 20 جلد کتاب درحوزه نهج البلاغه است و آثاری مثل: آیین دوستی از منظر امام علی،سلام نهج البلاغه،اندیشه های بلند در قصه های کوتاه،کلید های خوشبختی در کلام امام علی،تاثیر گفتار امام علی در رفتار امام خمینی،سرگذشت یک سرباز،عبرت،مجموعه اشعار حب علی،مقام بتول در کلام رسول،دفتر سه گانه نهج البلاغه،مقام علی در کلام نبی و.

از آثار این خادم نهج البلاغه است.

او همچنین مؤسس خانه نهج البلاغه اصفهان بوده و بنیاد نهج البلاغه را تاسیس نهاد.

مهدی مهدوی نیا، شهردار اشتهارد هم یکی دیگر از این خادمان بود که پیاده کردن برنامه نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی در هیأت توانست قشر کثیری از طیف سنی گوناگون جذب کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه قرآن تجلیل شدند

خادمان نهج البلاغه در آخرین روز نمایشگاه قرآن تجلیل شدند