مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 فروردین 1402 ساعت 11:502023-04-12اقتصادي

آزادسازی بیش از 734 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی قزوین/ از 987 مورد تغییر کاربری جلوگیری شد


رییس کل دادگستری استان قزوین از آزادسازی بیش از 734 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، علی شعبانی در تشریح اقدامات دادگستری کل استان قزوین در خصوص آزادسازی و رفع تصرف از اراضی ملی و زارعی استان در سال گذشته، اظهار کرد: با ورود و پیگیری های دادگستری کل و دادستانی استان قزوین، در راستای (تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی) 987 مورد تغییر کاربری در اراضی کشاورزی و زراعی استان به مساحت (84 هزار متر مربع) در این بازه زمانی به وضع سابق اعاده شده است.

وی با اشاره به قلع وقمع 103 مورد ساخت وسازغیرمجاز به مساحت (57 هزار متر مربع) در استان قزوین تأکید کرد: تمامی اقدامات صورت گرفته در خصوص آزادسازی تصرفات گذشته زیر ذره بین دستگاه قضایی استان قرار دارد و باید تلاش شود تا مجددا طعمه زمین خواران نشوند.

رییس کل دادگستری استان قزوین، اضافه کرد: در بازه زمانی یکسال و در نتیجه ورود و پیگیری های دادگستری کل و دادستانی استان، 734.

8 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان به ارزش 2 هزار و 300 میلیارد ریال آزادسازی و رفع تصرف شده است.

شعبانی در ادامه با بیان اینکه نگاه دستگاه قضایی در حوزه صیانت از اراضی ملی، مقابله و پیشگیری به موازات یکدیگراست، تأکید کرد: باید تلاش کنیم اقدامات به سمت و سویی هدایت شود که ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزادسازی بیش از 734 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی قزوین/ از 987 مورد تغییر کاربری جلوگیری شد

آزادسازی بیش از 734 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی قزوین/ از 987 مورد تغییر کاربری جلوگیری شد