مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 22:002023-04-11ورزشي

سرمربی تیم ملی تکواندو نوجوانان انتخاب شد


از سوی کمیته فنی فدراسیون تکواندو، فیض الله نفجم به عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان انتخاب شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو به منظور بحث و بررسی در خصوص نتایج تیم ملی و برنامه های آتی تیم های ملی رده های سنی پایه به ریاست هادی ساعی و با حضور دکتر اصغر رحیمی سرپرست دبیر کلی و مدیر فنی تیم های ملی، دکتر هادی افشار، مجید افلاکی، مهروز ساعی و علی تاجیک عصر دوشنبه 21 فروردین ماه تشکیل شد.

در این جلسه که یوسف کرمی نیز به صورت آنلاین حضور داشت بیژن مقانلو گزارشی از رقابتهای گرنداسلم ارائه نمود و در نهایت با پیشنهاد اعضا و مشورت با کادر فنی تیم ملی، فیض الله نفجم به عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان انتخاب و معرفی شد.

رقابتهای تکواندو قهرمانی آسیا در رده های سنی نوجوانان و نونهالان، پومسه و پاراتکواندو شهریورماه به میزبانی لبنان در بیروت برگزار خواهد شد و در جلسات آتی کمیته در خصوص سایز موارد تصمیم گیری خواهد شد.

نفجم به زودی همکاران خود را برای تصمیم گیری، انتخاب و به کمیته فنی معرفی خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمربی تیم ملی تکواندو نوجوانان انتخاب شد

سرمربی تیم ملی تکواندو نوجوانان انتخاب شد