مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 14:452023-04-11سياسي

شهیدی که با آیه قرآن امر به معروف می کرد


شهید «سیدعلی محمودیان» از شهدای والامقام دوران دفاع مقدس، همزمان با جنگیدن با دشمن قرآن تلاوت می کرد و در عملیات کربلای 8 منطقه شلمچه هنگام نبرد و خواندن قرآن به شهادت رسید.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرقدس، شهید سیدعلی محمودیان از شهدای والامقامی است که در 29 شهریور سال 1347 در خانواده ای متدین و مذهبی در تهران متولد شد و همزمان با دوران تحصیل فعالیت مستمر در انجمن های اسلامی مدارس داشت و علاوه بر برگزاری مسابقات قرآنی و خوشنویسی، خود نیز در سال های مختلف، از مقام آوران این مسابقات بود.

به مناسبت یادمان سالگرد شهادت شهید سیدعلی محمودیان جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، نوجوانان و جوانان و مسوولان شهری با همکاری هیئت روضه الشهدا و کانون خدمت رضوی ایثار و شهادت شهرقدس در معیت پرچم متبرک امام رضا علیه السلام با خانواده این شهید قرآنی در روزهای ماه مبارک رمضان دیدار کردند و ضمن اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و گفت و گو با خانواده شهید، با اهدای هدایا و تبرکات از مقام شامخ این شهید والامقام تجلیل کردند.

     با آیه قرآن امر به معروف می کرد مادر شهید محمودیان در خصوص ویژگی های بارز این شهید قرآنی اظهار کرد: سید علی جوانی مهربان، صادق، مقید به نماز و احکام بود و آیات قرآن را با عمل اثبات می کرد و در دوره زندگی خود با قرآ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهیدی که با آیه قرآن امر به معروف می کرد

شهیدی که با آیه قرآن امر به معروف می کرد