مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 فروردین 1402 ساعت 14:302023-04-11سياسي

دشمن نگاه سیاسی به مسئله بی حجابی دارد


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت:در واقع دشمن نگاه سیاسی به مسئله بی حجابی دارد و به دنبال بهره برداری های خاص سیاسی از آن است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، درباره نگاه رهبر انقلاب اسلامی به مسئله حجاب، حرام شرعی و سیاسی توصیف کردن بی حجابی از یکسو و تأکید بر ورود با برنامه و نقشه مسئولان به این عرصه و پرهیز از کارهای بی قاعده و بدون برنامه از سوی دیگر اظهار کرد: رهبر انقلاب نکات مختلفی را در خصوص حجاب، سبک زندگی، چگونگی برخورد و امر به معروف و نهی از منکر در مقاطع مختلف بیان فرموده اند.

اگر کسی بخواهد کار کامل، با بصیرت، با معرفت و با لوازم و زیرساخت های مرتبط با آن انجام دهد تا به هدف و نتیجه برسد باید این مجموعه و منظومه بیانات حضرت آقا را با هم ببیند.

وی افزود: اگر کسی آتش به اختیار را در سخنان رهبری می بیند از طرف دیگر باید کار با برنامه و باقاعده را نیز در سخنان ایشان ببیند و این بدین معناست که آتش به اختیار بودن، بی برنامه بودن نیست.

در حقیقت آتش به اختیار بودن، داشتن برنامه و اقدام براساس آن بدون منتظر اقدام دیگران بودن است اما در عین حال این برنامه باید منسجم باشد و با سیاست های کلان نظام و برنامه های دولت در تعارض نبوده و مکمل آن باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن نگاه سیاسی به مسئله بی حجابی دارد

دشمن نگاه سیاسی به مسئله بی حجابی دارد