مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 20:552023-04-10حوادث

کشف کلاهبرداری 40 میلیارد تومانی در قیامدشت


سرپرست فرماندهی انتظامی شهرری از کشف کلاهبرداری 40 میلیارد تومانی با استفاده از رسیدساز جعلی در قیامدشت خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ حسینعلی ابن علی از کشف کلاهبرداری 40 میلیارد تومانی با استفاده از رسیدساز جعلی در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: در پی وصول یک فقره پرونده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی، و مراجعه مالباخته در 18 فروردین ماه سال جاری به کلانتری 174 قیام دشت موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.

️ وی افزود: شاکی پرونده در تحقیقات اولیه گفت که دستگاه ورزشی خود را در سایت های خرید و فروش به ارزش 60 میلیون تومان گذاشتم که فردی اعلام کرد که 52 میلیون خریدارم؛ من موافقت کردم و در نهایت پس از دقایقی از طریق یکی از پیام رسان ها اسکرین شات انتقال وجه را برایم ارسال کرد اما پیامکی برای من نیامد و فرد مذکور گفت که پیامک تا ساعتی دیگر می رسد.

سرهنگ ابن علی ادامه داد: شاکی پرونده لوازم ورزشی را با تاکسی اینترنتی برای کلاهبردار ارسال می کند و بعداً می فهمد که رسید پرداخت اینترنتی جعلی بوده است.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرری ادامه داد: پس از انجام اقدامات پلیسی هوشمندانه و جستجوهای ویژه در فضای سایبری و حقیقی، سرانجام مأموران کلانتری قیامدشت ردپای کلاهبردار را در یکی از شهرستان های همجوار ری شناسایی و پس از هماه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف کلاهبرداری 40 میلیارد تومانی در قیامدشت

کشف کلاهبرداری 40 میلیارد تومانی در قیامدشت