مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 فروردین 1402 ساعت 05:152023-04-10بين الملل

نفت سوریه و عراق به نام مردم، به کام تل آویو!


نفت همواره پرونده جذابی برای مداخله غرب در خاورمیانه به بهانه های واهی بوده است؛ به همین منظور، تحلیلگر سوری به زوایای پنهان غارت نفت عراق و سوریه با سردمداری تل آویو پرداخته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، پایگاه خبری المیادین در مقاله ای به قلم حسنی محلی ، تحلیلگر سیاسی امور ترکیه و خاورمیانه به ابعاد پنهان غارت نفت سوریه و عراق و دست های پشت پرده آن پرداخته است.

حسنی محلی، تحلیلگر سوری مستقر در ترکیه در حاشیه صدور رأی اخیر دیوان داوری بین المللی در محکومیت ترکیه و پرداخت غرامت به دولت مرکزی عراق به ابعاد پنهان تاراج نفت عراق و سوریه حد فاصل سال های 2018-2014 میلادی، پرداخته است و با اشاره به پرونده انتقال نفت اقلیم کردستان بدون اجازه بغداد، از طریق خطوط لوله نفت به ترکیه به زوایای تاریک آن پرداخته است.

به نوشته کارشناس امور سیاسی غرب آسیا، تشکیل خطوط انتقال نفت عراق در زمان احمد حسن البکر ، رییس جمهور وقت عراق (1968-1979) و زمانی که صدام حسین معاون وی بود در پی تیرگی روابط بغداد با دمشق احداث شد.

ظهور داعش و سود سرشار اقلیم و ترکیه طبق این گزارش، اقلیم کردستان طبق توافق امضاشده میان عراق و ترکیه (1973) موظف به انتقال روزانه 450 هزار بشکه از میادین نفتی کرکوک و اقلیم به بندر جیحون ترکیه با اجازه بغداد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نفت سوریه و عراق به نام مردم، به کام تل آویو!

نفت سوریه و عراق به نام مردم، به کام تل آویو!