مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 20:202023-04-09سياسي

رییسی در گفت وگوی تلفنی با رییس جمهور الجزایر: ضرورت تشکیل جبهه واحد کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان احساس می شود


امروز بیش از هر زمان دیگر ضرورت همکاری و تشکیل جبهه واحد و منسجم کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت قاطع از ملت فلسطین احساس می شود.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رییسی عصر امروز یکشنبه در گفت وگوی تلفنی با عبدالمجید تبون رییس جمهور الجزایر، با تبریک ماه مبارک رمضان به وی و مردم انقلابی کشورش، گفت: ایران و الجزایر نسبت به مسائل منطقه ای و جهانی، خصوصا درباره مسئله فلسطین و حقوق مردم مظلوم این کشور، مواضع نزدیک و مشترکی دارند.

رییس جمهور با اشاره به اینکه در ماه های اخیر جنایات رژیم صهیونیستی نسبت به مردم فلسطین شدت یافته است، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگر ضرورت همکاری و تشکیل جبهه واحد و منسجم کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت قاطع از ملت فلسطین احساس می شود.

رییسی در بخش دیگری از سخنانش با ابراز خرسندی از روابط رو به رشد دو کشور، اظهار امیدواری کرد که همکاری های تهران و الجزیره به ویژه در عرصه های اقتصادی و تجاری روز به روز گسترش و ارتقا یابد.

عبدالمجید تبون رییس جمهور الجزایر نیز در این مکالمه تلفنی با تبریک متقابل ماه رمضان به رییس جمهور و مردم ایران اظهار کرد: مردم مظلوم فلسطین در ماه رمضان که ماه تقوا و عبادت است، از وحشی گری رژیم صهیونیستی در رنج هستند و امیدو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییسی در گفت وگوی تلفنی با رییس جمهور الجزایر: ضرورت تشکیل جبهه واحد کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان احساس می شود

رییسی در گفت وگوی تلفنی با رییس جمهور الجزایر: ضرورت تشکیل جبهه واحد کشورهای اسلامی علیه رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان احساس می شود