مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 19:402023-04-09سياسي

60 هزار مسافر شب ایام نوروز در سوادکوه اقامت کردند


فرماندار سوادکوه شمار اقامت مسافران نوروزی را در این شهرستان 60 هزار نفر شب ذکر کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رمضان غلامی شامگاه در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه با اشاره به تعداد 60 هزارنفر شب اقامت و بیش از 146 هزار بازدید از این شهرستان، به برنامه های آتی برای شناسایی بهتر ظرفیت گردشگری شهرستان سوادکوه و به فعلیت رساندن آن تأکید کرد و گفت: باید سعی کنیم تا در هر روستای شهرستان یک بوم گردی داشته باشیم و این مهم همت همه بویژه دهیاران را می طلبد.

فرماندار شهرستان سوادکوه با اشاره به ثبت ملی شهر آلاشت به عنوان شهر جاجیم، به بازگشت به کار بافندگان (34 نفر) و احیای مجدد کارگاه بافندگی آلاشت (با 14 نفر بافنده) اشاره کرد و این ظرفیت را تنها مختص به شهر آلاشت ندانست و افزود: تمام روستاهای منطقه ولوپی شهرستان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند و با برنامه ریزی مدون و آموزش افراد می توان حداقل در هر روستا یک دستگاه بافندگی دایر کرد.

وی با بیان اینکه دهیاران تنها به مسائل عمرانی توجه دارند، بر ضرورت توجه به اشتغال و فرهنگ در روستا اشاره کرد و بوم گردی و جاجیم بافی را از مصادیق اشتغال روستایی در شهرستان عنوان کرد و گفت: آموزش و فرهنگ نقش اساسی در تربیت نسل جدید داشته و پس از آن، توجه به اشتغال این افراد مهم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

60 هزار مسافر شب ایام نوروز در سوادکوه اقامت کردند

60 هزار مسافر شب ایام نوروز در سوادکوه اقامت کردند