مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 16:002023-04-09اقتصادي

رفع فوری تعرض به 100 هکتار زمین دولتی در 13 روز ابتدای سال


سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض به زمین های دولتی به ارزش 2 هزار و 384 میلیارد تومان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا وسیما، سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از رفع فوری تعرض به 100 هکتار زمین دولتی در 13 روز ابتدای سال خبر داد.

مالکی گفت: یگان حفاظت این سازمان در ایام نوروز امسال موفق به رفع تعرض فوری از 292 مورد زمین خواری به مساحت حدود 100 هکتار زمین دولتی به ارزش 2 هزار و 384 میلیارد تومان شد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه یگان حفاظت در 13 روز ابتدایی سال 5 فقره حکم قطعی رفع تصرف را هم اجرا کرده است، افزود: مساحت اراضی آزاد شده توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن بیش از 51 هزار متر مربع به ارزش 77 میلیارد تومان بوده است.

مالکی با اشاره به تشدید حفاظت از اراضی در ایام نوروز اعلام کرد: حفاظت از اراضی دولتی در این ایام با بکارگیری کلیه نیروها و امکانات و حضور مستمر و شبانه روزی فرماندهان یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان ها و حمایت و پشتیبانی دادستانی کل کشور و پلیس پیشگیری محقق شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع فوری تعرض به 100 هکتار زمین دولتی در 13 روز ابتدای سال

رفع فوری تعرض به 100 هکتار زمین دولتی در 13 روز ابتدای سال