مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 16:002023-04-09اقتصادي

نوسانات نرخ ارز و مواد اولیه عامل گرانی کالا


وقتی نرخ ارز و مواد اولیه ثابت نیست تولیدکننده محصول خود را به صورت قطره چکانی به بازار عرضه می کنند که یکی از پیامدهای آن گرانی کالا است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق اصناف ایران، قاسم نوده فراهانی در هفتمین نشست رییس جمهوری به مناسبت ماه مبارک رمضان با اصناف و بازاریان اظهار داشت: تشکل های صنفی به عنوان بزرگترین بخش خصوصی با حدود 3 میلیون و 200 هزار واحد صنفی، 400 اتاق اصناف و 7630 اتحادیه صنفی که بالغ بر یک سوم جمعیت کشور است، نقش بسزایی را در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور ایفا می کنند.

از این سه میلیون واحد صنفی، 600 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط داریم که تولیدکننده قطعات کارخانجات هستند و اکثر آن ها قبل از تحریم، تولید را رها کرده و به واردات رو آورده بودند.

اما در زمان تحریم به چرخه تولید بازگشتند و امروز شاهد تولیدی های بسیار خوبی در کشور هستیم که قابل تقدیر هستند اما تولیدی های کوچک دیده نمی شوند.

وی با بیان اینکه همین دیده نشدن تولیدی های کوچک، مسائل و مشکلات دیگری را پیش می آورد که در عمل موجب تضعیف این نهاد خصوصی می شود، تصریح کرد: بهره بالای بانکی یکی از این مسائل است.

تولیدکننده نمی تواند با بهره مثلاً 24 درصد با رقبای کشورهای همسایه رقابت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوسانات نرخ ارز و مواد اولیه عامل گرانی کالا

نوسانات نرخ ارز و مواد اولیه عامل گرانی کالا