مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 15:152023-04-09سياسي

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: اقدام فراجا برای مقابله با بی حجابی قابل تقدیر و حمایت است


رصد هوشمند مرتکبین به کشف حجاب از سوی فراجا در راستای اجرای قانون و اقدامی قابل تقدیر و قابل حمایت است.

- احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اعلام فرمانده کل انتظامی کشور برای رصد مرتکبین به کشف حجاب از طریق دوربین ها در سطح شهر گفت: زندگی عفیفانه و حفظ و رشد فضائل اخلاقی جامعه در اصول مختلف قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: علاوه بر این رهبر معظم انقلاب نیز همواره توطئه دشمن را برای از بین بردن اخلاق و فضائل اخلاقی در سطح جامعه را گوشزد کرده اند و بر مقابله با آن تأکید داشته اند.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقدام فرماندهی انتظامی کشور در رصد هوشمندانه مرتکبین به کشف حجاب در راستای اجرای قانون و اقدامی قابل تقدیر و قابل  حمایت است.

راستینه خاطرنشان کرد: بانوان ما به مدد انقلاب اسلامی توانسته اند در جایگاه ها و موقعیت های مختلف حضور پیدا کنند و از نظر اجتماعی و اشتغال و.

رشد و پیشرفت داشته باشند و رصد و برخورد با مصادیق کشف حجاب می تواند زمینه حضور بیش از پیش بانوان ما در عرصه های مختلف را فراهم کند.

وی افزود: فرق و تفاوت وجود دارد بین کسانی که عامدانه اقدام به کشف حجاب می کنند و کسانی که به دلیل کم اطلاعی، حجا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: اقدام فراجا برای مقابله با بی حجابی قابل تقدیر و حمایت است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: اقدام فراجا برای مقابله با بی حجابی قابل تقدیر و حمایت است