مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-09اقتصادي

تولید محصولات کشاورزی کیفی در کردستان نیازمند مبارزه به موقع با آفات است


رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: تحقق اهداف کمی و کیفی تولید در بخش کشاورزی به ویژه در حوزه زراعت و باغبانی، نیازمند مبارزه دقیق و به موقع با آفات و بیماری های گیاهی است.

- ایسنا/کردستان رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: تحقق اهداف کمی و کیفی تولید در بخش کشاورزی به ویژه در حوزه زراعت و باغبانی، نیازمند مبارزه دقیق و به موقع با آفات و بیماری های گیاهی است.

پیمان اسکندری امروز در جلسه ستاد گیاه پزشکی کردستان که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل شد، اظهار کرد: اطلاع رسانی و آگاه سازی که در ارتباط با خطرات سرمازدگی به ویژه در فضای مجازی ارائه شد بازخورد زیادی در جامعه داشت.

وی با اشاره به اینکه چگونگی ارائه مباحث ترویجی و آموزشی به کشاورزان منتقل می شود، افزود: این مسئله هم در افزایش کیفی و هم کمی محصولات اثرگذار است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه این سازمان وظایف گسترده ای دارد، گفت: در این ایام باید به مسائل تخصصی و مهم هم چون میزان تولید و عوامل تغذیه و مبارزه با آفات و بیماری ها توجه ویژه کرد.

اسکندری با اشاره به اینکه اگر درست و به موقع مبارزه با آفات و بیماری ها نشود اهداف کمی و کیفی محصولات کشاورزی محقق نمی شود، یادآور شد: در صورتیکه مقابله و مبارزه صحیحی با آفات و بیماری ها نشود،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید محصولات کشاورزی کیفی در کردستان نیازمند مبارزه به موقع با آفات است

تولید محصولات کشاورزی کیفی در کردستان نیازمند مبارزه به موقع با آفات است